Vintertennis i Horne og Hirtshals

Tennis i vintersæsonen 2020-2021 med start i uge 43

Nu nærmer tiden sig, hvor det bliver så koldt, at vi må rykke indendørs og spille på tæpperne. Vi har 2 tæpper: 1 i Horne, Stendyssehallen og 1 i Hirtshals, Hirtshals Idrætscenter.

Ligesom sidste sæson satser vi på at spille i Horne fra fredag eftermiddag kl. 15.00 indtil lørdag kl. 18.00

Som noget nyt, vil vi give børn og unge mulighed for at spille indendørs i Hirtshals onsdage kl. 15.00-19.00. Vi er heldigvis lykkes med at få flere unge spillere med i klubben, så vi reserverer foreløbig onsdagstimerne til børn og unge, som kan have vanskeligt med transport til Horne. Her vil Erik Jan og et hjælpetrænerteam tage sig af træningen.

Hjælpetrænere er p.t. Uffe, Karen, Astrid, Pernille, Lis, Ninne. Fridtjof og Thommy, når de har tid. Vi kan godt bruge flere spillere, som gerne vil indgå i teamet og arbejdet med børn og unge. Erik Jan vil guide os, så vi ved, hvad vi skal gøre.

Medlemskontingentet for tæppetennis i Horne bliver 700 kr.

Børn og unge, som spiller i Hirtshals skal ikke betale mere, da vi har fået en pulje penge fra Foreningspuljen – DIF og DGI, som dækker haludgifterne.

-Vil I voksne ( 25+ ) melde tilbage om I er interesseret i at spille i Horne i weekenderne?

-Jer unge under 25 spiller videre på jeres medlemskab i tennisklubben og får ikke yderligere udgifter, men meld gerne tilbage, om I er interesseret i at spille i Horne, så vi kan få et overblik.

Skriv gerne tilbage om I er interesseret så hurtigt som muligt, dog senest 1. oktober til susannekrohndjurhuus@gmail.com