Grønt lys for ketsjersport med børn og unge

Nyt projekt ketsjersport – et samarbejde mellem Hirtshals Tennisklub og Hirtshals Skole

Hirtshals Tennisklub har, som andre foreninger, haft store udfordringer med hensyn til Covid-19, men nu håber vi med start onsdag d. 7. oktober i samarbejde med Hirtshals Skole, at kunne gøre et fremstød for ketsjersport til børn og unge. Det vil foregå i Hirtshals Idrætscenter mandage og onsdage efter skoletid. Der vil også blive mulighed for familieaktiviteter i efterårsferien og nogle weekender.

Med en bevilling på 50.000 kr. fra DIF og DGI's foreningspulje kan Hirtshals Tennisklub nu sætte gang i projektet, og med grønt lys fra skolen. Det drejer sig om tennis, skumtennis, bordtennis, badminton og andre ketsjersports aktiviteter.

Vi tilbyder 25 gratis medlemskaber til tennisklubben til brug i vinterhalvåret i Hirtshals Idrætscenter. Vi bruger vores egne trænere, nogle seniorer og får herudover hjælp fra 3 idrætsstuderende fra UCN.  Herudover inddrages bordtennisklubben B75

Hirtshals Tennisklub ser frem til at vi kan styrke ungdomsarbejdet og vi glæder os til at se mange nye ansigter.

Til orientering støtter DIF og DGI`s foreningspulje idrætten med 44 mill kr. årligt og kan søges af alle idrætsforeninger.

Hirtshals Tennisklub

v/ Susanne Krohn Djurhuus