Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår

 

Året der gik, har budt på mange udfordringer for vores tennisspil. Heldigvis er der stadig, på grund af det milde vejr, muligt at spille tennis udendørs, når blot vi overholder restriktionerne - dvs. kaffedrikning foregår udendørs. Bestyrelsen arbejder stadig med nye idéer og vender tilbage i det nye år med spændende planer.                                       Vi har hjemme hos os selv pyntet op til jul, men da det stort set kun er Post Nord og avisbilen, som kan nyde synet, lægger jeg det lige ud.

Pas godt på jer selv - der testes til stadighed i Hirtshals. Tjek også de løbende meldinger på Hjørring.dk Corona

Mange julehilsner fra bestyrelsen og Susanne Krohn Djurhuus

https://hjoerring.dk/nyt-og-presse/nyheder/tiltag-i-hjoerring-kommune-paa-baggrund-af-stigende-smittetal/