Obs Veterantennis

Holdkampe Første gang onsdag d. 26 maj

Efter et par års pause genoptager Hirtshals Tennisklub sin deltagelse i JTU’s holdturnering.

Grundet coronapausen, er spilleplanerne kommet sent ud, og det giver lidt stress på mht de første spillerunder.

Tidligere har vi haft udfordringer med lange kørselsafstande, men veteranerne (45/50+) skal spille første holdkamp hjemme på onsdag mod et Aalborghold - derefter følger 2 udekampe mod to andre Aalborgklubber.

Efter sommerpausen (i august) har vi været heldige at få hjemmebane mod hhv Skive og Hjørring.

En holdkamp i denne kategori består af 6 kampe - 4 singler og 2 doubler.

Vi har desuden tilmeldt 4 hold i den lokale turnering - Her består en holdkampe af 4 kampe - alle doubler.

Puljerne består udelukkende af hold fra klubber i Hjørring Kommune (BTI, Vrå, Hjørring og Hundelev) - det giver overskuelige kørselsafstande.

Første kampe i de lokale rækker er mod Hjørring - datoer er ikke endelig fastlagt.

Interesserede medlemmer kan kontakte undertegnede - aldergrænserne er:

Veteran herrer mindst 50 år

Veteran damer mindst 45 år

Lokale rækker mindst 18 år

Første turnering er onsdag d. 26. maj på banerne på Halvejen

Erik Jan P

Federer withdraws name from Dubai Open: veteran tennis player said - need some more time for training; World No-42 was defeated in Qatar Open - Divya Bharat 🇮🇳