Tilmelding

Indmeldelse foretages ved henvendelse til klubbens formand med oplysning om navn, adresse, fødselsår, tlf nummer og mailadresse, eller ved at vælge medlemsskab nedenfor.

Type Pris i DKK
Guest Booking (Pay & Play) 125,00 DKK
Oprettelse af medlemskab (for nye medlemmer) 0,00 DKK
T-Shirts m/Hirtshals Tennisklubs logo 200,00 DKK
Tilmelding til familietennis den 1. Maj 2022 (Gratis) 0,00 DKK
Tilmelding til træning for voksne og familier den 11. Juni 2022 (Gratis) 0,00 DKK
Tilmelding til træning for voksne og familier den 21. Maj 2022 (Gratis) 0,00 DKK
Udendørs Tillægskontingent 2022 - Medlem m/gæster (max. 15 gange, 1 bane) 250,00 DKK

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 19775143
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.